United Partners получи награда в категория Community Engagement по време на церемонията на IPRA Golden World Awards 2019

United Partners е единствена българска агенция, която беше отличена с награда по време на гала вечерята по повод връчването на IPRA Golden World Awards 2019. Церемонията се състоя на 27 септември в град с изключително древна история и емоционален заряд – Ереван, Армения.

Сред 89 победители в тазгодишното издание на световните награди се нареди и креативна кампания на United Partners в категория Community engagement за Paysafe Group – Crack the Code. Escape the Room. Проектът беше насочен към специалисти в ИТ индустрията в България и беше осъществен в партньорство с Dextrophobia Rooms – първите real-life room escape games в страната. В основата на кампанията беше създаването на първата ИТ ескейп стая в София пoд нaзвaниe Тhе Lоѕt Віt. Сeлeĸтиpaните yчacтници получиха дocтъп дo cпeциaлнo cъздaдeни ИТ зaгaдĸи, ĸoитo дa тecтвaт oтбopния им дyx, бъpзa миcъл и интepдиcциплинapeн пoдxoд.

Използването на креативен подход е ключово за изграждането на успешна кампания за работодателска марка на конкурентен пазар, пълен с изключителни специалисти. Точно заради това решихме да бъдем смели, доверихме се на United Partners, с които работим от средата на 2018 г., а резултатите са невероятни. Подобен тип кампании извън рамките са доказателство за ангажимента ни да откриваме и развиваме най-добрите таланти на пазара.

Ник Уолкър, главен HR директор в Paysafe Group

Тази награда е признание от световната PR общност за професионализма на целия ни екип. Във времена, когато изграждането на силна работодателска марка се превърна в основен приоритет за всички компании, Paysafe Group ни се довери да ангажираме много специфична общност – тази на софтуерните разработчици. Чрез тази кампания съумяхме да разграничим компанията от всички останали на българския пазар. В продължение на повече от 2 месеца събрахме близо 300 програмисти от София и ги ангажираме по забавен и иновативен начин.

Mария Гергова-Бенгтссон, основател, собственик и управляващ директор на United Partners