United Partners е новата PR и дигитална агенция на Мтел

UP Mtel

United Partners е новата PR и дигитална агенция на Мтел. От юли агенцията работи с телекома по външните, вътрешните и CSR комуникационни кампании, управлението на каналите на Мтел в социалните мрежи и разработване на онлайн съдържание. Решението на Мтел идва след проведен конкурс сред най-големите агенции в страната.

„Изборът ни беше изключително труден, като разликата в оценките на агенциите накрая беше в рамките на няколко процента. В крайна сметка United Partners ни спечелиха с опита си на телеком пазара, ангажираното си отношение и сплотения експертен екип, който даде наистина силно предложение с добър баланс между креативност и синергия с бизнес целите на компанията.”, коментира Илияна Захариева, директор Корпоративни комуникации.

„Опитът ни в сферата на технологиите и телекомуникациите, е показал, че едно от най-големите предизвикателства е динамиката на работата. Тази динамика обаче е най-мощният двигател за развитие. А съвместните ни цели са да допринасяме за бизнес резултатите и позиционирането на Мтел като лидер в телекомуникациите с всички инструменти на съвременните маркетингови и корпоративни комуникации.”, каза Мария Гергова-Бенгтссон, основател и управителен директор на United Partners.

United Partners е агенция с 20 годишен опит в PR, интегрираните и дигитални комуникации. Компанията е работила с едни от най-големите международни и български компании. Екипът, който ще работи за цялостните комуникационни решения на Мтел, се състои от експерти в телеком сектора, дигиталните тенденции и HR комуникациите. United Partners има редица награди и отличия, сред които и „Агенция на годината” за 2014 г.